Internorm na targach BUDMA 2014!

To już 5 raz

Były to już piąte targi BUDMA, na których swoje produkty prezentowała marka okienna nr 1 w Europie firma Internorm. Piękne stoisko, aktywna i miła obsługa, nieszablonowe okna i drzwi oraz zabawny kot Internorm przyciągnęły uwagę bardzo wielu odwiedzających, wśród których można było spotkać architektów, projektantów, deweloperów, dziennikarzy, przedsiębiorców, handlarzy, a także sporą grupę klientów indywidualnych.

Bo prezentować to trzeba umieć

W efektownej prezentacji pracownikom Internormu zadanie ułatwiały nowoczesne, obrotowe ekspozytory, lekka atmosfera oraz udzielany klientom 7% dodatkowy rabat na okna. Wszyscy z zainteresowaniem oglądali nowe technologie, ale wyjątkową popularnością cieszyło się drewniano-aluminiowe okno HV 350 z żaluzją międzyszybową, w której zamontowano moduł fotowoltaiczny, pobierający energię słoneczną, wykorzystywaną do zdalnego nią sterowania. Nie mniejsze zdziwienie na twarzach zwiedzających budziło okno PCV KF 410 ze zintegrowanym wywietrznikiem wyposażonym w elektryczny wymiennik ciepła, które może odzyskać nawet do 86% utraconego ciepła. Walorami estetycznymi, które najbardziej oczarowały architektów były wielkogabarytowe drzwi podnośno-przesuwne o niskim progu oraz szklanym narożniku. Z drzwi wejściowych największym uznaniem cieszyły się drzwi o konstrukcji aluminiowo-betonowej.

Promocja Budownictwa Pasywnego

Internorm był również jednym z partnerów V Forum Budownictwa Energooszczędnego i Pasywnego, gdzie wybitni specjaliści z tej dziedziny poruszali tematykę min. dalszych kierunków rozwoju budownictwa niskoenergetycznego, nowych uregulowań w Unii Europejskiej, dopłat z Programu NFOŚiGW i wiele innych.

Dzień Internorm Partnera

Dzień 13 marca Internorm przeznaczył na spotkania ze swoimi partnerami handlowymi. O godzinie 14 odbyło się szkolenie z nowości produktowych na rok 2014. Następnie wszyscy udali się na poczęstunek, a o godzinie 17 na stoisku Internorm czekał już zespół jazzowy, który wyrafinowanym i delikatnym brzmieniem umilał czas wszystkim zgromadzonym. I właśnie z jazzowym brzmieniem w głowie oraz spokojnym uśmiechem na twarzy wszyscy rozeszli się do domów.

Internorm zachęca do współpracy

„Wszystkie firmy chcące nawiązać współpracę handlową zachęcamy do kontaktu. Nasza wyjątkowa stolarka okienna i drzwiowa na pewno pozwoli wyróżnić się na rynku okiennym w Polsce. Szukamy przede wszystkim przedsiębiorców otwartych na nowości, podchodzących profesjonalnie do swojego fachu oraz takich, którzy w 100% zaangażują się w pracę z produktami Internorm” tłumaczy Krzysztof Dorosz Koordynator Sieci Dystrybucji.

Zapraszamy do obejrzenia relacji filmowej z targów pod tytułem: "BUDMA w 108 sekund!"

ZDJĘCIA DO POBRANIA!

Podziel się artykułem ze znajomymi
  • lub poleć artykuł znajomemu