Targi MURATOR EXPO za nami!

Dwudzieste jubileuszowe Targi Budownictwa MURATOR EXPO „Budowa, Remont, Dom i Wnętrze” już za nami. W dniach 19-20 października 2013 r. warszawski Torwar zgromadził wielu wystawców, wśród których byli producenci, architekci, dystrybutorzy oraz jeszcze większą liczbę odwiedzających, w której prym wiedli inwestorzy indywidualni.

Była to największa tego typu impreza jesienna z dziedziny budownictwa i wyposażenia wnętrz na Mazowszu. Istotnym punktem programu targów były konferencje i prelekcje, które skierowane były zarówno do wszelkiej maści profesjonalistów z branży budowlanej i wnętrzarskiej, ale także do indywidualnych klientów. Największym zainteresowaniem cieszyły się wykłady dotyczące coraz popularniejszej tematyki energooszczędności w budownictwie.

Wśród wystawców znalazła się również firma IFTM Internorm, wyłączny dystrybutor na terenie Polski austriackiego producenta okien i drzwi firmy Internorm. Firma między innymi promowała swoje najnowsze wielkogabarytowe drzwi przesuwne, o drewniano-aluminiowej konstrukcji. Model HS 330 osiąga standard pasywny, gdyż jego izolacyjność cieplna wynosi Uw do 0,67 W/m2k.

„Uważamy, że targi to świetna okazja, żeby pokazać nasze najnowsze produkty i rozwiązania. Przez bezpośredni kontakt z potencjalnymi klientami poznajemy ich potrzeby, problemy oraz na żywo obserwujemy ich reakcje na nasze innowacje” podsumowuje Marcin Ksokowski, dyrektor ds. sprzedaży firmy IFTM Internorm.

Podziel się artykułem ze znajomymi
  • lub poleć artykuł znajomemu